3 Δεκεμβρίου σήμερα και νομίζω δεν είναι πολύ αργά για να σας δείξω κάποια πραγματάκια που μου τελείωσαν μέσα στο Νοέμβριο. Όταν λέμε τελείωσαν, εννοούμε μέχρι την τελευταία σταγόνα (που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση) γιατί δε μου αρέσει να αφήνω ούτε ίχνος μέσα στη συσκευασία ειδικά αν ένα προϊόν το αγαπώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ξέρω κατά πόσο συχνά θα κάνω αναρτήσεις με empties, πάντως αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω παρόμοια ανάρτηση στο ιστολόγιο κι ελπίζω να σας αρέσει.
Λοιπόν, από αριστερά προς τα δεξιά:

Το lip balm apivita με άρωμα τριαντάφυλλο ήταν δώρο με το cosmopolitan κάποια φορά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν προϊόν παρόλο που δεν το περίμενα (το αντίστοιχο lip balm του korres δε μου είχε αρέσει καθόλου και το έχω δώσει στην αδερφή μου). Αυτό της apivita μου άρεσε αρκετά, ενυδατώνει πολύ καλά τα χείλη και με έσωσε όταν ήταν σκασμένα. Ήδη έχω αγοράσει τον αντικαταστάτη του με άρωμα καρύδας!
Άρωμα χώρου λεβάντα σε σπρέι, μάλλον από το γνωστό παιχνιδοκατάστημα αν θυμάμαι καλά.
Γενικά δε μου αρέσει η λεβάντα αλλά αυτή ήταν διαφορετική οπότε το χρησιμοποίησα αρκετά για να αρωματίζω τα δωμάτια και τις ντουλάπες. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο,ούτε κρύο, ούτε ζέστη, απλά τέλειωσε και σας το δείχνω.
Αποσμητικό sanex   οκ, αυτό αν και δε με απογοήτευσε τρελά δε με ενθουσίασε κιόλας, ο "αντικαταστάτης" του είναι από άλλη εταιρία , οπότε όπως καταλαβαίνετε δε θα το ξαναγόραζα.
Scrub θερμαντικό για παρανυχίδες από avon και κρέμα για πετσάκια από την ίδια εταιρία  είναι δύο προϊόντα που μου άρεσαν πολύ και ειδικά το scrub το λάτρεψα, κάνει εξαιρετική δουλειά , μου άρεσε η θερμαντική του δράση και το γεγονός ότι αφαιρούνταν πολύ εύκολα χωρίς να κολλάει στα επωνύχια όπως τα scub και οι μάσκες χεριών. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για την περιοχή των νυχιών. Θα το ξαναγοράσω μόλις σιγουρευτώ ότι κυκλοφορεί ακόμα γιατί είναι αρκετός καιρός που το είχα πάρει και δεν ξέρω αν είναι πλέον διαθέσιμο. Η κρέμα ήταν ένα προϊόν που σε συνδυασμό με το scrub μου άρεσε πολύ, αλλά δεν ξέρω αν θα έκανε την ίδια "δουλειά" και μόνη της γιατί πάντα τα χρησιμοποιούσα μαζί. Πάντως μαλάκωνε πολύ τα πετσάκια και τις παρανυχίδες μετά από ελαφρύ μασάζ.

Αυτά από μένα προς το παρόν!Εσείς μην ξεχνάτε ότι έχουμε giveaway με 50 νικητές!
Περιμένω τις συμμετοχές σας οι οποίες θα παρουσιάζονται και στην ολοκαίνουρια σελίδα του Beauty e-studio στο fb!