Από σήμερα στο Beauty e-studio ξεκινάει μια καινούρια στήλη : Συνεντεύξεις από bloggers που ξεχωρίζουν! Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η σημερινή μας προσκεκλημένη!


Είναι μισή Αγγλίδα, μισή Ελληνίδα, πολύ γλυκιά, ασχολείται με το blogging για θέματα ομορφιάς, μόδας και lifestyle ενώ στο κανάλι της στο youtube μπορείτε να βρείτε βιντεάκια σε ελληνικά και αγγλικά. Τα αγαπημένα μου είναι αυτά για τα μαλλιά, γιατί είναι εύκολα , γρήγορα και μπορούμε να τα κάνουμε σχεδόν όλες. Αν δεν καταλάβατε ακόμα για ποια μιλάω, είναι η Ελπίδα από το Glitter me up. Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε ακόμα καλύτερα καθώς κάθεται αναπαυτικά στον διαδικτυακό «καναπέ» του Beauty e-studio και απαντάει στις ερωτήσεις μου! Απολαύστε την ως το τέλος γιατί θα μοιραστεί μαζί σας ΤΟ απόλυτο μυστικό ομορφιάς!



Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου με τρεις λέξεις;

Διασκεδαστική, χαμογελαστή και ευαίσθητη


Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου με τρεις λέξεις;

Casual , χρωματιστό και girly.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με την ομορφιά και τη μόδα;

Θέλω να ακούγεται και η δική μου γνώμη για την ομορφιά και τη μόδα και να μοιράζομαι κι εγώ τα μυστικά και τα tips μου

Πέρα από το beauty and fashion blogging ασχολείσαι με κάτι άλλο αυτό τον καιρό;

Είμαι καθηγήτρια αγγλικών! :)

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σε ένα outfit;

Σκουλαρίκια.Τα λατρεύω, μπορούν να αλλάξουν τελείως την εμφάνισή σου!

Ποια από τα φθινοπωρινά trends της φετινής σεζόν ξεχωρίζεις και γιατί;

Μ’αρέσουν πάρα πολύ τα καινούρια loafer style παπουτσάκια που έχουν βγει,φαίνονται τελείως άνετα και πιο ζεστά από τις κλασικές μπαλαρίνες. Είναι ένα παπουτσάκι που μπορείς πραγματικά να το φορέσεις απ’το πρωί ως το βράδυ.


Ποια χρώματα προτιμάς για το μακιγιάζ και το ντύσιμό σου αυτή την εποχή του χρόνου;

Το μακιγιάζ μου το αφήνω ίδιο, το μόνο που αλλάζω είναι το χρώμα του κραγιόν. Μ’αρέσει πολύ τελευταία το μωβ κραγιόν! Στο ντύσιμο συνήθως φοράω σκούρα χρώματα σε παντελόνι/κολάν και από πάνω φοράω κάτι πιο χρωματιστό

Τι θέση έχουν κατά τη γνώμη σου τα κοσμήματα σε ένα outfit,πότε τα προτιμάς πότε τα αποφεύγεις;

Είναι πολύ σημαντικά γιατί πραγματικά μπορούν να αλλάξουν τελείως το λουκ σου, όταν βγαίνω έξω πάντοτε θα φορέσω κάποιο κόσμημα, τα αποφεύγω μόνο σε casual στιγμές.


Ένα μυστικό ομορφιάς που θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριες του Beauty e-studio;

Δοκιμάστε το  Egyptian Magic ,πραγματικά είναι μαγικό προϊόν!!! 


Η συνέντευξή μας έφτασε στο τέλος της, αν όμως θέλεις να μείνεις σε επαφή με την Ελπίδα μπορείς να την ακολουθήσεις στο twitter ή/και στο instagram ενώ στη σελίδα Glitter me up blog στο facebook θα βρεις ακόμα περισσότερα για την ίδια και το ιστολόγιό της!